Kurs og selskap

 På viltgården kan vi bidra med tilrettelegging for flere typer selskaper. Vi kan bidra med enkel servering eller du kan tilrettelegge hele selskapet som du selv ønsker. 

Viltgården jobber stadig med å utvikle en rekke aktiviteter for å kunne invitere instruktører og foredragsholdere igjennom hele året. Disse aktivitetene blir mer beskrevet på vår nettside under «Aktivitetskalender». Innholdet kan være alt fra dressur, sporarbeid, ernæring, hundemasasje, laserbehandling, valpetrening, osv.

BARNEDÅP
KONFIRMASJON
BRYLLUP
SELSKAP
Previous
Next

PLANLEGGER DU ET SELSKAP?

I «Domen» vår er det fint plass til bordoppsett for 35-40 personer. Dette varierer litt etter hvordan man setter opp border og eventuelt tiden på året selskapet er booket til. I tidligere selskaper har vi satt opp severing utvendig under eget telt, som er blitt meget godt motatt.

Vi har stort ute areal og kan tilby aktiviteter for hele familien.  

For info send oss en henvendelse Post@viltgarden.no

VOM og Hundemat er hundemat for folk som ønsker å gi hunden sin den mest naturlige maten. 

«Hundene er vårt fellesskap i familien». På Viltgården har vi i dag 5 hunder som både er jakthunder og familiehunder. En jämthund, 3 norsk grå elghund og en bayersk viltsporhund og alle har VOM på menyen.

«Hos oss har vi høyt fokus på velferd, utvikling og prestasjon. Derfor velger vi VOM til våre hunder».

 

I sammarbeid med NJFF Vest-Agder Fylke holdes det årlig ettersøkskurs her på Viltgården. Disse kurs registreres i vår aktivitetskalender, men påmelding skjer via NJFF sin nettside. 

Viltgården kan bidra med overnatting og kan bestilles direkte via denne nettsiden. Her kan du bruke kode «NJFF» for å få 20% rabatt på overnatting 

KURS OG SAMLINGER

Viltgården har et tett sammarbeid opp mot flere aktører rundt i landet innen flere fagfelt.  

Det er viktig for oss at kompetansenivået på kursene er på høyeste nivå og Sammen arbeider vi for at det stadig skal utvikles nye kurs og samlinger her på gården.

Et av våre egne kurs er «grunnleggende treningslære og atonomi». Dette er et sammerbeid med Carmen kadim «Nordisk Hundemasasje skole» og Jan Reinhertsen ved «Seleverkstedet» 

Anatomi
Treningslære
Praksis Treningslære
Laserbehandling
Previous
Next

Våre fantastiske samarbeidspartnere